top of page

HOGYAN SEGÍTÜNK?

S Z O L G Á L A T A I N K

CÉLUNK AZ, HOGY LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE VÉGIGKÍSÉRJÜNK, ÉS  FOLYAMATOS TÁMOGATÁST ADUNK AZ ISKOLAI ELŐREHALADÁSHOZ, A CSALÁD NEHÉZSÉGEINEK KEZELÉSÉHEZ, AZ ÖNISMERET FEJLŐDÉSÉHEZ, A KORTÁRS KAPCSOLATOKBAN VALÓ ELIGAZODÁSHOZ, AZ EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉHEZ ÉS A GAZDASÁGILAG ÖNÁLLÓ ÉLET MEGTERVEZÉSÉHEZ ÉS MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ.

DSC_2420.jpg
DSC_2413.jpg

DIGITÁLIS FELZÁRKÓZÁS

A leszakadó térségek gyermekei és fiataljai számára segítő kezet nyújtson. Mindezt úgy, hogy felhasználják a modern kor adta innovációs lehetőségeket. Komplexen próbálunk segíteni a hátrányos helyzetből indulóknak: a gyerekekkel, fiatalokkal és családjukkal családsegítő munkatársak foglalkoznak, mentálhigiénés munkatársaink önismereti és prevenciós csoportfoglalkozást tartanak, valamint pályaorientációs munkatársaink a pályaválasztásban segítik a fiatalokat.

FÓKUSZBAN A GYERMEK

Célja a leghátrányosabb helyzetű Településeken élő gyermekek esélyeinek növelése, életkörülményeinek javítása, a szegénység gyermekekre mért hatásainak mérséklése, amelyet helyben elérhető, intenzív, komplex szociális munkával, családkíséréssel, és a projekt keretében megvalósuló tevékenységek szakmai-módszertani támogatásával biztosít.

DSC02403.JPG
DSC_2420.jpg
DSC_2524.jpg

NYILAS MISI ÖSZTÖNDÍJ

Kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű tanulók támogatására hoztuk létre Nyilas Misi Ösztöndíjprogramunkat. Az anyagi támogatás mellett mentorok is segítik a programban résztvevő diákokat tehetségük kibontakoztatásában, nyári táboraink során pedig a közösségépítésre is nagy hangsúlyt fektetünk.

GYERMEKEK JÓLÉTE

Évente közel 15 000 családot segítünk tartósélelmiszer és higiénés csomaggal, több mint

1 700 gyermeket segítünk a tanévkezdésben, és

3 000 olyan gyermeknek biztosítottuk a nyári élményeket, akiknek a szülei nem engedhették volna meg.

HB_200624_098.jpg

Szolgálataink teljes listáját honlapunkon, a www.jobbadni.hu oldalon találhatják

bottom of page